22.07.2016 г., 22:17 ч.

Ако искаш, прочети 

  Поезия
939 0 1

А ти четеш ли?

Не книги, а очи човешки?

Ако видиш там дори и грешки,

кажи ще спреш ли?

... Или ще продължиш?

Въпреки видяното две очи не спираш да следиш.

Гориш! Отдалечи се! 

Така е с любовта - ако твърде близо се приближиш,

неусетно в страст и болка ще изгориш!

Но далеч от огъня студено е,

така че остани! Най-сладко е туй що забранено е!

© Любомира Дичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Красиво, загадъчно и с характер...
Предложения
: ??:??