20.06.2016 г., 2:51 ч.  

...Ако извикам името ти... 

  Поезия » Любовна
426 1 5

 

...Ако извикам името ти...

 

 

Чувствам аромата ти навсякъде,

докато мечтите ни бълнуват в съня,

в непосредствена близост до възглавницата ти

и в сливането на душите ни...

И все още настоявам аз,

че не мога да спя както без теб,

така и до теб, но мога неспирно

да мечтая за теб,

защо докато се губя -

между изблиците на целувките

прегръдките и ласките,

в дълбоката любов,

като огромния океан

където спомени живеят

нашето обичане... -

аз всъщност откривам

себе си, теб и любовта...

 

Така, че не се чуди...

ако поглеждайки в очите ти

или погледайки към небето,

извикам името ти...в шепоти 

докато то - те вика пеейки,

а понякога от радост

крещейки -

сърцето ми...

създадено от теб...!

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??