24.11.2007 г., 21:05 ч.

Ако ми липсваш... 

  Поезия » Любовна
917 0 8
... ще се поспра
на онзи бряг
на който те намерих
и ще постеля
по следите
обичта си..
бризът ще бута облаче мъгла
пред уморените клепачи
и само мъничка сълза
изплакала
като сираче
в дланта ми ще се скрие
за да стопли
стъпки от забравен смях
а ще е дъх
безграничен
и изгубен
по прилива от облачност
и тишина
онази тишина
която не приспива
а боли...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??