17.02.2008 г., 12:32 ч.

Ако мога времето да върна 

  Поезия » Любовна
1082 0 9
Една мечта недостижима,
красива и така ранима,
дълбоко в мен те пазех като тайна свидна,
но в миг с криле на вятър ти отлитна.
Да мога времето назад да върна,
до теб да бъда пак, да те целуна и прегърна.

Далеч отнесе те съдбата
и шепот не дочувам в мрака.
Душата ми, самотна лодка без платна,
без бряг се лута, тъжна и сама.
Не мога времето назад да върна,
не си до мене днес, да те целуна и прегърна.

© Вероника Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??