26.11.2011 г., 14:31 ч.

Ако можех 

  Поезия » Гражданска
629 1 10

                              Ако можех да избирам,
                              най-добрия свят за всички
                              бих избрал!
                              Ако трябва да умирам,
                              щастлив ще съм,
                              ако това бях видял!

 

                              Тъжен съм,
                              че фокусник не съм
                              и туй е само сън,
                              а е възможно!
                              Като звън,
                              като камбанен звън
                              ехти във мен сега
                              една самота…

 

                              Ако има добра магия,
                              алчността в любов
                              бих превърнал аз.
                              Ако мога ще изтрия
                              таз погубваща за всички
                              дума  „власт“.

 

                              Тъжен съм……

 

 

            (текст от песен)

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И аз често си мечтая за подобни неща...
  • Благодаря за всички отзиви!
  • Да, властта определено е за изтриване!!! Но не тъгувай и не й робувай!!!
  • Само... ако можехме...
  • И аз,ако можех и всички ние,ако можехме?Светът наистина би бил добър!
  • Имаш такова голямо и добро сърце!Пожелавам ти да няма мъка и тъга в душата ти!Вярвай и бъди щастлив!Поздрав!



  • Харесва ми как мислиш,но определено прозата ти е по - добра
  • за жалост, живота ни поднася все по горчиви хапки...

    поздрави!
  • И на мен ми стана тъжно...от прочетеното...
  • Има добри магии, Митко!Не тъжи!
    И добро има навсякъде около нас...само се огледай..
Предложения
: ??:??