2.12.2009 г., 10:22 ч.

Ако можех, но не мога 

  Поезия
646 0 0

Ако можех, щях да съм до теб.
Ако можех, никога нямаше да те напусна.
Ако можех, щях да те накарам да не ме забравяш.
Ако можех, щях усмивката да си върна.
Ако можех сълзите никога да не пусна.
Ако можех аз поне да те забравя.
Ако можех поне за миг да те зърна.
Ако можех да те накарам поне малко да ме обичаш.
Ако можех поне за миг да съм в съня ти.
Ако можех само...
***
Ти не можеш нищо...
Ти не можеш за миг да си в съня ми.
Ти не можеш да ме накараш малко да те обичам.
Ти не можеш за миг да ме зърнеш.
Ти не можеш да ме забравиш.
Ти не можеш сълзите да не пускаш.
Ти не можеш усмивката да върнеш.
Ти не можеш да ме накараш да не те забравям.
Ти не можеш да не ме напуснеш.
Ти не можеш да си до мен.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??