20.01.2020 г., 8:03 ч.

Ако можех само с целувки 

  Поезия » Любовна
790 1 2

Ако можех с целувки бих те нахранил.
Ако можех с целувки бих те облякъл.
Ако можех с целувки бих те лекувал
и с целувка безкраен живот бих ти дал!

Аз не мога, което само Бог може.
Аз не мога и себе си сам да спася,
но с душата си мога да те целувам
С нежни целувки душата ти да украся!

Ти заспивай спокойно. Сънувай! Сънувай!
Ще те целувам докато спиш!
Не е нужно да казваш: "-Обичам те!"
Щом дори и в съня го крещиш!

© Павел Красимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??