10.06.2011 г., 11:28 ч.

Ако можеше 

  Поезия » Любовна
523 0 1

Ако можеше да те прегърна,
моя малка мъничка любима,
и към дявола ще се обърна,
но да зная... че те има!

Ако можеше да върна времемера,
бих помъчил се за миг поне,
вместо с гордост, с обич да спечеля
правото да милвам твойте рамене!


Ако можеше отново да живея,
не бих избрал такъв живот,
във който даже миг да не копнея,
за теб, за мен и думата любов!

 


Живот след живота оставя,
хиляди стъпки следи...
тяло умира, сърце не забравя
пътя, по който върви ли... върви!

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??