28.12.2008 г., 11:42 ч.

Ако неповторимото зове 

  Поезия » Любовна
409 0 1
Зная, че ще помниш дълго страстта
на предишните ни срещи.
Зная, че ще чувстваш дълго
върху своите устни целувките горещи.
Зная, че ще искаш в съня си
моите ръце теб отново да прегърнат.
Зная, че ще молиш пак за нас
звездите по небето да се върнат.
Зная, ще ме търсиш ти навсякъде
и душата ти ще плаче за любов.
Има ли в огнището жарава,
запали от нея огън нов,
не оставяй пепел да стане
толкова неповторима любов.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??