Dec 28, 2008, 11:42 AM

Ако неповторимото зове 

  Poetry » Love
410 0 1
Зная, че ще помниш дълго страстта
на предишните ни срещи.
Зная, че ще чувстваш дълго
върху своите устни целувките горещи.
Зная, че ще искаш в съня си
моите ръце теб отново да прегърнат.
Зная, че ще молиш пак за нас
звездите по небето да се върнат.
Зная, ще ме търсиш ти навсякъде
и душата ти ще плаче за любов.
Има ли в огнището жарава,
запали от нея огън нов,
не оставяй пепел да стане
толкова неповторима любов.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??