20.06.2007 г., 13:32 ч.

Ако някой ден 

  Поезия
1055 0 4
 

Ако някой ден решиш,че съм ти нужна,

Ако в сърцето си почувстваш любовта,

Ела при мен,не се страхувай

И превърни в реалност таз мечта!


Ако след време искаш да ме имаш,

Ако във мене виждаш своята съдба,

Ела,признай ми и повярвай ми,

Ще сбъдна твоята мечта!


Ако косите ми поискаш да погалиш

И да целуваш моите очи,

Да ме притискаш силно до сърцето

И да ме любиш,както пожелаеш ти!


Ако някой ден от мен почувстваш нужда,

Ела във таз любов да изгорим,

Не се страхувай,ще съм твоя,

То моето сърце за теб тупти!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??