14.02.2014 г., 21:03 ч.

Ако нямах... 

  Поезия » Любовна
474 0 2

Ако нямах в живота си твойте очи,

ако в този живот теб не можех да срещна,

всяка глътчица обич щеше в мен да горчи,

а в сърцето да блика сълзата на грешник!

 

Ако нямах в живота си твойте ръце,

ако нямах усмивката твоя красива,

щях да бъда запратено в мрака перце

надалече в нощта по следа мълчалива!

 

Ако в този живот нямах топлия смях

и прегръдките твои, мое мило момиче...

Дни и нощи към тебе неспирно вървях!

И след много години още теб ще обичам!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??