17.11.2017 г., 13:13 ч.

Ако се случи 

  Поезия » Любовна
900 1 2

Ако някъде по пътя с теб се срещнем

и трепет във гърдите пак усетим...

Ако отново с нас се случи нещо

и за отминали неща се сетим...

 

Ако пак се върне някой спомен -

от никого нечакан и неканен...

Ако аз почувствам се виновен,

ако разбереш, че си била нехайна...

 

Ако погледите пак се пресекат

и пеперудите в стомаха се завърнат...

Ако съдбите пак се преплетат

и старите грешки се загърбят...

 

Ако някога случи се това

и с теб получим втори шанс...

Ако възкръсне любовта от пепелта,

ако отново има "нас"...

 

Ако сблъскаме глави един със друг

и не откъсваме от себе си очи...

Ако проблесне ми, че бил съм луд,

ако осъзнаеш, че грешала си и ти...

 

Хиляди въпроси със "ако",

но отговор никой не получи.

И сърцето пита се само - 

а ако наистина това се случи...?

 

11.07.2016г.

© Ивайло Бисеров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Пожелавам ти от сърце,да ти се случи..със или без АКО
Предложения
: ??:??