Ако някъде по пътя с теб се срещнем
и трепет във гърдите пак усетим...
Ако отново с нас се случи нещо
и за отминали неща се сетим...
Ако пак се върне някой спомен -
от никого нечакан и неканен...
Ако аз почувствам се виновен,
ако разбереш, че си била нехайна...
Ако погледите пак се пресекат
и пеперудите в стомаха се завърнат...
Ако съдбите пак се преплетат
и старите грешки се загърбят...
Ако някога случи се това
и с теб получим втори шанс...
Ако възкръсне любовта от пепелта,
ако отново има "нас"...
Ако сблъскаме глави един със друг
и не откъсваме от себе си очи...
Ако проблесне ми, че бил съм луд,
ако осъзнаеш, че грешала си и ти...
Хиляди въпроси със "ако",
но отговор никой не получи.
И сърцето пита се само -
а ако наистина това се случи...?
11.07.2016г.
© Ивайло Бисеров All rights reserved.