19.01.2010 г., 11:14 ч.

Ако щеш 

  Поезия » Хумористична
880 0 18

Ако щеш ù се кланяй,
ако щеш я треп
ù.
Това е то, братко, жената:
дори когато главата ù спи,
Бог знае къде ù танцуват краката)))

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??