Според
рецептите на Петър Димков,
ще можем да живеем сто години.
Ала това
не трябва да се случва –
че пенсионната система ще се срине.
Разчетена е тя да оцелее,
чрез средствата,
отпускани за нея,
най-много до седемдесет години
ако пенсионерите живеят.
За по-рано умрял пенсионер,
чиновниците бонус си раздават.
И затова във нашата страна
лекарствата
най-скъпо се продават.
Ако си българин и патриот,
за пенсия години щом направиш,
без да отлагаш,
сам в най-кратък срок,
от тоз за онзи свят ще се отправиш!
© Ангел Чортов Всички права запазени