10.07.2024 г., 12:33 ч.

Ако си представиш юли 

  Поезия » Любовна
115 0 1

Представяш ли си? Юли…

Например точно в този час

разходка из Прованса?

Дълбоко вдишваш ти. А аз,

разглеждайки нюанса

на лилавото поле

с вълни от лавандула

в тях щом се потопя

душата ми лудува.

Топъл нежен бриз

косите ми развява

и с нежен аромат

юли ни дарява.

 

Представяш ли си? Юли…

Някой късен час

разходка край морето?

По плажа двама – ти и аз

и гларуси в небето.

Лунната пътека

тревогите стопява

и тази нощна красота

юли ни дарява.

 

Представяш ли си? Юли…

© Ирен Всички права запазени

  865 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??