В този свят тъй чужд, голям
най-важното е... да си желан!
И някъде далече, зад морето
да знаеш – чака те сърцето!
Да знаеш, че във дни студени
и в нощи тъмни, заледени
една душа теб точно чака
и с огъня стопява мрака.
И чувстваш се значим, желан
запален от невидим плам
и хилядите мили, празнота и мрака
не са проблем, щом някой... чака!
На теб.....
© Nina Toshich Всички права запазени