31.05.2019 г., 8:50 ч.

Ако ти си моето утре 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Ако ти си моето утре

дълго мога да съм силна и сама.

Ако ти си моето утре мога

да съм страшно много твърда.

Ако ти си моето утре

мога да се науча да летя, да плувам,

да се смея и да не сънувам.

Ако ти си в някое мое утре

мога челяд да ни народя,

или бездомни дечица да взема.

Дори ще повярвам, че в лошия свят има добра надежда,

ако ти станеш моето утре.

*** ***

 

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??