1.05.2021 г., 16:42 ч.

Ако това е любов 

  Поезия » Гражданска
430 0 0

Ако това е любов

Ако това е любов, на друг я дари,
нямам нужда от болка и рани.
От мъка, тъга, обида и гняв дори,
от нещата най-тъжни от тебе избрани.

Ако това е любов, дай я на мен,
от извора - чиста, ще отпивам по глътка.
Радост, усмивка, миг споделен,
наивно, но искрено, спонтанно, прегръдка.

Явор Перфанов©
30.04.2021 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??