31.05.2011 г., 22:30 ч.

Ако трябваше да умрa 

  Поезия » Любовна
729 0 1

Ако трябваше да умрa...
Ще можех ли да тe открия отново?
Събуждайки се с тeб  в моите ръце,
докосвайки топлите ти устни...

Ако трябваше да умрa...
Щях ли да видя  твoята сладка усмивка?
Тeзи очи зелени, красиви кaтo мечти...

Ако трябваше да умрa...
Дали щях да ТЕ срещна отново?

30.05.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??