23.03.2008 г., 10:29 ч.

Ако утре те няма 

  Поезия
700 0 13
Ако утре те няма,
нищо няма да има смисъл,
дори и пролетта.
Ще се сменят сезони след сезони,
а аз ще съм същата жена.
Ще търся някой като тебе
във всички мъжки очи.
Но няма да намеря, знам го,
ти си единствен и неповторим.
Ако утре те няма,
ще пролея стотици сълзи.
В опит да те върна,
ще мина под хиляди дъги.
И ако това не помогне,
ще призова на помощ любовта.
С нейната магическа сила,
се постигат невъобразими неща.
Ако утре те няма...
но днес ти си до мен.
Притискам те с обич голяма
и мисля за днешния ден.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??