8.12.2007 г., 13:21 ч.

Акростих 

  Поезия
548 0 3

Сълза сребърна проливам
Ангел черен над мене лети
Крила прекършени пред себе си съзирам
Рана дълбока във мене кърви
Ангелът черен вече умира
Лъжа жестока пред себе си съзира
Неистината бавно го уби
Ангелското сърце за последно кърви

Истината ангелите спасява
Съдбата им на честност се гради
Тъгата зная поражда само сълзи
Истината сълзите знам че спира
На ангела сърцето ще спре да кърви
Ако само спрем да изричаме лъжи.

(сакрална истина) 

 

 

P.S: Много стар опит за акростих!

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??