4.02.2009 г., 13:01 ч.

Акулата е моята риба 

  Поезия » Философска
831 0 2

 

Водата ще измие от моето тяло
спомена за теб.
Акулата е моята риба.
Плуващата смърт в голямата вода.
Не ме изяждай,
остави ме да се насладя.
Плувам в своята кръв...
Смъртта и Животът се любят.
Акулата самотна ще плува...
водата ще измие от нейното тяло
спомена за мойто тяло.
Завещавам цялата суша на теб.
Забрави ме.
Акулата е моята риба.

© Елвис Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??