23.09.2018 г., 10:25 ч.

Аларма за баба 

  Поезия » Хумористична, За деца
809 0 0

Ставам рано от зарана
две лъжици като хвана.
И започвам по тигана:
Тид -дин, дан-дан...
Бум-бим, бам-бам!

 

Това е знай сигнал за баба!

Става сънена, засмяна.
Взима тя от мен тигана 
и на печката го слага.

 

Две яйца-очи големи
и филийка изпече ми.

Сипе плодов сок, нектар
това е за стомаха дар!

Ах, закусих като цар! 

 

© Кристиян Герчев Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Баба готви най-добре »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??