3.10.2017 г., 1:21 ч.

Алегро ма нон тропо 

  Поезия
236 2 2

Реши,  

че пиша стихове  

на теб? 

 

Ерато писа. 

 

Събуди те 

викът свиреп? 

 

То бе въздишка. 

 

И съжаляваш, 

може би, 

че си заминах? 

 

Не съжалявай, 

приеми, 

че съм изстинала.  

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??