Изхвърли ме от своя трон Небето
и прати ме на тъжната Земя…
И за да не ми е днес студено
перце от птица Феникс
постави в моята ръка~*
Кротичко стоя на Пътя
и гледам в тихата трева
която има цвят на търсещо зелено
и аромат на викаща емоция в лила~*
В ръцете си отново днес забождам
алени цветя…
които търпеливо и с желание отглеждам
за да можеш Ти~*
в един по-сетен час
за себе си градина да засееш
откъснал ги от моята ръка~*
Изхвърли ме от своя трон Небето
и прати ме на тъжната Земя
и за да не ми е днес студено
огънче вместо сърце
остави ми в гръдта~*
Но от неопитност запалих
един незагасим пожар голям
и стана много огън~
едно огромно Слънце
днес изгря
родено от гръдта на мъдрото Небе
и няколко забодени в човешка длан цветя~*
Кротичко стоя на Пътя
и гледам в тихата трева…
перцето нежно със Любов скрибуца
рисува чувствата ти на листа~*
С едната си ръка от алените макове откъснах
Закичих с цвете твоята коса
и после със усмивка аз от теб си тръгнах
пресякла други Пътища
и друг човешки свят~*
~&*~Алени цветя...
31 декември 2011 г
Л-Е
http://www.vbox7.com/play:588fdb5a49
© Л-Е Всички права запазени