19.03.2008 г., 21:16 ч.

Алкохолна тишина 2 

  Поезия
518 0 1
В дъното на стаята,
едва охрявана от светлината,
с чаша в ръка седиш...
С окъсни дрехи,
явно от бедността...
С трепераща ръка,
едва държаща чашата,
поемаш поредния алкохол...
Бавно отпиваш глътка по глътка,
течността изгаря те отвътре
като отрова злокобна...
Но продължаваш
да пиеш, малко по малко
усещаш как всичко в теб умира...

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??