31.01.2019 г., 12:13 ч.

Ало, Банов! 

  Поезия » Хумористична
414 0 0

Разпени се генералът Бойко:
"Провали ме, неплатена неустойко.

Изложи се с туй Ларго, Банов,

както аз изцепих се:"Ало, Танов!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??