Jan 31, 2019, 12:13 PM

Ало, Банов! 

  Poetry » Humour
474 0 0

Разпени се генералът Бойко:
"Провали ме, неплатена неустойко.

Изложи се с туй Ларго, Банов,

както аз изцепих се:"Ало, Танов!"

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??