21.01.2022 г., 19:21 ч.

Амин! 

  Поезия
424 4 1

Колебае се курса на валутите,
сриват се капиталови пазари,
такива са мечтите на неуките,
изпълнени с рискови товари.

 

Любов наглед e просто дума,
мъничка, с магична честота,
не се купува с крупна сума.
но е твърда рентабилността.

 

Пожелавам си от все сърце,
Любов да управлява същността ни,
да бъдем здраво, жизнено, на Бог дете,
а Триединството е радостта ни! Амин!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??