Jan 21, 2022, 7:21 PM

Амин! 

  Poetry
399 4 1

Колебае се курса на валутите,
сриват се капиталови пазари,
такива са мечтите на неуките,
изпълнени с рискови товари.

 

Любов наглед e просто дума,
мъничка, с магична честота,
не се купува с крупна сума.
но е твърда рентабилността.

 

Пожелавам си от все сърце,
Любов да управлява същността ни,
да бъдем здраво, жизнено, на Бог дете,
а Триединството е радостта ни! Амин!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??