16.03.2017 г., 22:42 ч.

Амнезия 

  Поезия » Любовна
331 1 5

Забравих те, а много те обичах

и търсех те във всякоя жена

не те открих, но във живота тичах

да срещна и открия любовта.

 

Ти ме научи, кого и как не трябва да обичаш

обича се, когато тебе също те обичат

не го разбра това, сърцето си обричаш

на самота, на болка и разврат.

 

А аз вървя уверено по пътя си

и вече зная как да продължавам

обичам, чувствам и живея дните си

... за нея аз да се раздавам.

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??