25.10.2007 г., 9:57 ч.

АМУРатизатор 

  Поезия » Любовна
1040 0 16
Как ухаеш,
момиче прелестно!
Далеч от мен ли ще заминеш?
Като ранено
птиче прелетно
в зъби и нокти ще погинеш.

Как да те пазя
от мечтите си?
Не смея да мечтая даже...

Ах, как ухаеш,
цвете прелестно!

Обичам те безкрай,

а ти не знаеш...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??