18.05.2019 г., 4:18 ч.

Анамнеза 

  Поезия
441 4 4

В криогенната камера 
на чувството,
при тези насрещни,
минусови 218°,
кислородът
в кръвта  
се превръща 
в небесносини
и полупрозрачни
стружки.
Пръстите се ронят
като скреж.
Недокосването е
животозастрашаващо.
Назначава се по спешност
кръвовливане
от неизвестна
кръвна група -
Т(е)Б(е).

 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??