May 18, 2019, 4:18 AM

Анамнеза 

  Poetry
442 4 4

В криогенната камера 
на чувството,
при тези насрещни,
минусови 218°,
кислородът
в кръвта  
се превръща 
в небесносини
и полупрозрачни
стружки.
Пръстите се ронят
като скреж.
Недокосването е
животозастрашаващо.
Назначава се по спешност
кръвовливане
от неизвестна
кръвна група -
Т(е)Б(е).

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??