18 мая 2019 г., 04:18

Анамнеза 

  Поэзия
454 4 4

В криогенната камера 
на чувството,
при тези насрещни,
минусови 218°,
кислородът
в кръвта  
се превръща 
в небесносини
и полупрозрачни
стружки.
Пръстите се ронят
като скреж.
Недокосването е
животозастрашаващо.
Назначава се по спешност
кръвовливане
от неизвестна
кръвна група -
Т(е)Б(е).

 

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??