2.07.2018 г., 18:52 ч.

Анатомия на силата 

  Поезия
920 1 1

Постоянство, 
безпрекословна цел, 
упорство, мания, инат.

Волята надхвърля

естествени физически 
възможности,

влудени

от комплексни бариери.

Потенция на мощ в

спирален кръговрат

завихря брулещи

тайфуни, способни

да отместят светове,

засенчващи набелязаните

хоризонти.

Заченати с началото

на земното броене

отмерват безкрайното

в неспирното роене.

Назначени да са богове

до след фатален

апокалипсис,

държат планети,

с една ръка,

в другата юзди,

на бушуващи богини.

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??