Jul 2, 2018, 6:52 PM

Анатомия на силата 

  Poetry
921 1 1

Постоянство, 
безпрекословна цел, 
упорство, мания, инат.

Волята надхвърля

естествени физически 
възможности,

влудени

от комплексни бариери.

Потенция на мощ в

спирален кръговрат

завихря брулещи

тайфуни, способни

да отместят светове,

засенчващи набелязаните

хоризонти.

Заченати с началото

на земното броене

отмерват безкрайното

в неспирното роене.

Назначени да са богове

до след фатален

апокалипсис,

държат планети,

с една ръка,

в другата юзди,

на бушуващи богини.

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??