30.03.2008 г., 22:18 ч.

Анданте 

  Поезия » Друга
1346 0 5
Анданте.

Прозорец
Затворен, запечатан.
Стая с изглед към дворец.

Стъклото
Портал към света,
където облаците отиват при Зевс.

Ветрец
Само усеща се.
Няма го. Чува се. Понякога невидимо.

Течение
Носи те, докосва те.
Гали, но понякога и бута.

Мечтата
Да се зърне целият хоризонт.
Залязва както слънцето, което и дава сила.

© Илковски Биров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??