25.01.2017 г., 1:59 ч.

Ангел - спасител 

  Поезия » Свободен стих
512 1 8

Ангел - спасител

 

Чувствах се сама тогава,

после открих, сама не съм била.

Не вярвах в приятелството.

Изглеждаше в нищо и никого.

 

Преживявах трудни времена

трансформиращи се в сълзи.

Сърцето ми разочаровано -

Не знаеше какво се случва.

 

Дълго време си мислех,

какво се случва с мен!

Дълго време се молех,

за приятел, някой за мен.

 

Тогава стана нещо странно,

нещо особено. Нещо вълшебно.

Срещнах този човек специален,

който съм срещала и преди.

 

Винаги. Днес и утре също.

Заедно по стъпките на времето.

Не само в тъгите. Но и в радостите.

В живота ми - светлината, топлината.

 

Винаги има какво да ми каже.

С какво да ме замисли.

С какво просто да помълчим.

Да ме усмихне, докато вървим.

 

От този ден и от всеки един

знам, че седя срещу някой незаменим.

Може би заради усмивката му

или този негов начин на мислене.

На чувстване. На обичане...

 

Когато те погледна

разбирам всичко повече. 

И сляпа - проглеждам.

Всяка сълза си струва

по пътя на щастието.

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Благодаря, че ми показваш 

цветовете на живота. 

Че не съм сама. Че те има. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??