Ангелите, те ли ни спасяват,
те ли от смъртта ни отбраняват,
те ли правят всъщност чудесата,
те ли ни предпазват без отплата?
Те ли, в миговете отлетели,
виждат ни понякога и смели.
Те ли ни прегръщат съкрушени,
водят ни към битки и победи?
Те ли ни крепят във дни крещящи
и ни дават сили в нощи страшни?
Те са ангелите на Земята,
не, там горе в небесата,
те душите обитават
и подтикват, и прощават.
© Силвия Всички права запазени