Nov 22, 2007, 11:58 AM

Ангели 

  Poetry » Phylosophy
564 0 9

Ангелите, те ли ни спасяват,

те ли от смъртта ни отбраняват,

те ли правят всъщност чудесата,

те ли ни предпазват без отплата?

 

Те ли, в миговете отлетели,

виждат ни понякога и смели.

Те ли ни прегръщат съкрушени,

водят ни към битки и победи?

 

Те ли ни крепят във дни крещящи

и ни дават сили в нощи страшни?

Те са ангелите на Земята,

не, там горе в небесата,

те душите обитават

и подтикват, и прощават.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??