3.12.2018 г., 12:59 ч.

Ангелите не умират 

  Поезия » Друга
578 1 2

Те, ангелите, рано си отиват,

изтляли сякаш в земния си път,

ала места в сърцата ни намират,

и там остават вечно да горят.

Веднъж докосне ли душата ти,

пресякъл е живота ти на две,

той, ангелът, огрява с добротата си,

от нея ще остави и във теб.

Те, ангелите, рано си отиват,

ала в сърцата ни завинаги горят,

те, ангелите, не умират,

завършват само земния си път...

© Първолета Илиева Всички права запазени

Понякога живота ни пресичат хора които го променят завинаги. Оставят отпечатъка на доброто и продължават да светят дори когато вече не са сред нас. Един такъв ангел завинаги, ще живее в сърцето ми.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Аз...знам за какво говориш...
  • Каква била разликата между ангелите и хората - че при ангелите повечето е отвътре, а при хората повечето е отвън
Предложения
: ??:??