22.01.2008 г., 17:41 ч.

Ангелите плачат 

  Поезия
1031 0 7

АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ!!!

 

Безумие, безчувствие, грях, самота -

тъмни силуети в нощта.

Сърца, пълни с болка и тъга -

души, плачещи от празнота.

Кукли на конци,

молещи за свобода.

Сълзи в очите на нашите деца,

тънещи все по-дълбоко в калта!

Мръсни улици, падащи листа,

сдухани хора, намръщени лица!

Безоочие, бездушие, срам, лъжа,

гриммаси, неискренни хора.

Измама - бягство от реалността.

 

Ние сами си причиняваме ТОВА!!!

 

Изгонени от Рая,

бродещи без посока, в тъмнина,

с наведени глави - сълзи капят в прахта,

а там никнат цветя!

С души, свити от болка и обида,

с поглед, устремен във Вечността,

съвсем тихо, безмълвно

АНГЕЛИТЕ ПЛАЧАТ,

защото няма я любовта между хората,

а те изгубили са своите сърца!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??