18.01.2008 г., 15:49 ч.

Ангелски лъжи 

  Поезия
659 0 1
Хубаво е отново да чуя твоя глас.

Трудно е да съм верен на момичето до мен в този час.

Утрото облива със светлина златните ти коси,

а по устните ми все още гори ангелската й целувка.

Обляна пак в сълзи и даваща ми милувка…

Тези ангелски устни изричат лъжи сладокусни…

И ето ме в краката ти… ангел мой и моя мъка.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??