8.11.2018 г., 18:37 ч.

Ангелско 

  Поезия
448 0 0

 

 

 

 

Претичват бързо дните
като в безкраен маратон,
още дишаш ли не питат
с тоз сърдечен полутон ...

 

Циклично и нощите прелитат,
от ангели сподирени в съня - 
и всяка нощ аз ги питам
дали ще ме събудят за деня.

 

Че ангели в дните няма,
заети са със своите дела,
денем сам човекът оцелява,
ако е с ангелска душа ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??