20.09.2017 г., 13:23 ч.

Another li(f)e 

  Поезия
211 2 2

Аз съм цялата изтъкана
от тънки мрежички,
съдба след съдба
се движа към живота,
където ще съм само кукла на конци
и ти ще си отгоре.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??