Sep 20, 2017, 1:23 PM

Another li(f)e 

  Poetry
212 2 2

Аз съм цялата изтъкана
от тънки мрежички,
съдба след съдба
се движа към живота,
където ще съм само кукла на конци
и ти ще си отгоре.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??