24.03.2013 г., 11:08 ч.  

Антибойковизъм 2 

  Поезия » Гражданска
558 0 3

Народът сложен е?Едва ли.

Забрави за морал и за идеали.

За джоба си само мисли всеки,

забрави за човешкото в човека!

Лъжеха ни политици некадърни,

дигнаха си своите дърми,

но пак за власт ламтят -

държавата пак да окрадат.

Бойко е мутра засмяна

с поведение кат на бай Ганя*.

Той е вълк в овча кошара,

дълго му търпяхме шамара,

превърна рая в Сахара.

Да не допускаме пак туй,

а който иска го - халал да му ù!

 

*Има се предвид първата част от шедьовъра на Алеко.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ти пък ако се оплачеш...
  • Да,цензурирала си ме,но аз просто бях казал истината,а доказателствата за нея са на сайта "Бивол",но явно на тебе,Таня,не ти е приятно да ги четеш и особено да допускаш да се пише за това.
  • нали разбра какво направих?
Предложения
: ??:??